FOTO-GJENNOMGANG
Kursleder: Erik Nordby

12 måneder online-trening. Vi har fortløpende påmelding.

Kursavgift kr. 1200.-

(Meld deg på først, så får du faktura pr. e-post)

Innsendelse av bilder: Fristen er siste dag i måneden.

Bildegjennomgangen legges ut den 15. hver måned.

Foto-Gjennomgang

Fotokurs

Tilbakemelding på bilder hver måned.

Hei, jeg er Erik

Foto-Gjennomgang er et gjennomprøvet fotokurskonsept (5 år). Det fungerer slik: Du logger inn og leser oppgavene som legges ut den 1. hver måned. (Det er alltid en fri oppgave i tillegg til månedens oppgave.) I slutten av måneden sender du inn ditt bilde. Jeg går gjennom alle bildene og lager en video som legges ut den 15. hver måned – der får du mine kommentarer og tips. Dermed kan du lære av kommentarene du selv får og kommentarene til de andre elevene. Du får også Fotoboka. Alt om mitt kamera som gir grunninnføring i klassisk kamerabruk hvor du lærer om lukkertid, blender og iso samt alle grunnleggende innstillinger på et digitalkamera. Det er ikke noe mer hokus-pokus ved dette enn at vi i tillegg til gjennomgangene har en Facebook-gruppe hvor jeg og deltakerne – som ønsker det – kan dele bilder, tanker og spørsmål.

Påmeldingen gjelder for ett år av gangen. Påmeldingen er fortløpende – det betyr at du kan melde deg på når du vil. Fyll inn og send påmelding nedenfor!

Prisen er kr. 1200.- pr. år. Dette inkluderer
• 12 gjennomganger
Fotoboka – Alt om mitt kamera, PDF.
• Medlemskap i Facebookgruppen – hvis du ønsker det.

Du kan logge inn og starte kurset så snart kursavgiften er betalt. Meld deg på først. Du får faktura etter påmeldingen. Jeg sender faktura med e-post.

Påmelding: